Populärt innehåll:

Så lär du hunden att hålla koll på dig istället för tvärt om

Att försöka lära en hund ett nytt moment, hundtrick...

Den populära bloggen Ute med Hunden blir nu sajten Hundprat.se

Jag startade Ute med hunden när jag köpte min...

VALPTRÄNING – Så tränar du valpen med hjälp av leken

Det absolut bästa sättet att börja träna valpen är...

Om Hundprat.se

Välkommen till Hundprat.se, en sajt för dig som söker svar på dina hundfrågor. Vi vänder oss både till dig som är ny med hund och till dig som har mer erfarenhet. Vår ambition är att samla så mycket information och så många svar som möjligt på ett och samma ställe.

Grunden till Hundprat.se lades 2016 av Jenny Backryd när hon köpte sin schäfertik Arma. Från början var det en blogg där hon tog sina följare med på en resa genom allt det som livet med hund har att erbjuda. Jenny ville både dela med sig av sina erfarenheter samtidigt som hon ville skapa en självklar plats för hundägare att hämta ny inspiration på.

Ganska snart upptäckte hon att det fanns en kunskapstörst hos landets hundägare. Man ville ha svar på en mängd olika frågor som hur man lär hunden att gå fint i koppel, vilken hundmat och vilka hundleksaker som är bäst, hur man tar hand om hunden, vad man ska tänka på när man reser med hunden och hur man lär hunden att umgås med barn? Listan på frågor och funderingar kunde göras nästan hur lång som helst.

Med det som bakgrund startade Jenny Hundprat.se, sajten där svenska hundägare kan hitta svar på alla frågor som har med hunden att göra, oavsett om man planerar att köpa en valp för första gången eller redan har en hund.

Med all information samlat på ett och samma ställe gör vi det enkelt för alla med ett hundintresse att hitta svar på just sina frågor. Här kan man hitta träningstips, nyttig information, våra populära online utbildningar och massor av inspiration.

Här pratar vi om hundar och allt som gör livet med hund enklare, bättre och roligare.

Välkommen till Hundprat.se!

Kontakta Hundprat.se

Maila till oss

Du kontaktar oss enklast genom kontaktformuläret nedan eller genom att skicka ett mail till info@hundprat.se Om du har en specifik hundfråga föreslår vi att du först använder sökfunktionen högst upp till höger innan du mailar den till oss.

Bidra

Vill du bidra till att Hundprat.se blir ännu bättre? Kanske vill du skriva en artikel som vi kan publicera på Hundprat.se, eller komma med tips eller önskemål om saker du vill att vi skall ta upp i våra artiklar? Maila till info@hundprat.se så svarar vi.

Annonsera

Vill du annonsera på Hundprat.se eller kanske skapa ett samarbete för att nå våra hundtokiga läsare? Genom Hundprat.se kan du som företagare kommunicera direkt med en hundintresserad målgrupp. Kontakta oss för mer information.

  Kontakta oss

  Hundprat.se
  Backryd kommunikation
  Storgatan 23
  561 42  Huskvarna

  Tel:070-995 99 68
  Mail: info@hundprat.se