Annons:


Så får du full kontroll över hundmöten – Allt du behöver veta!

Har du svårt att hantera din hund vid olika typer av hundmöten? Skäller din hund eller drar den som en galning i kopplet så fort en annan hund dyker upp? Då är du inte ensam!

Hundmöten är en av de vanligaste utmaningarna för hundägare över hela landet – men vi har lösningen!

👉 KLICKA HÄR – BÖRJA TRÄNA REDAN IDAG! 👈

Den här kursen passar dig som vill…

✅ …känna dig trygg med hur du hanterar din hund vid olika typer av hundmöten.

✅… kunna ta med dig hunden till olika platser även om det finns andra hundar där.

✅… ha tillgång till en hel verktygslåda med olika tekniker för att hantera olika typer av möten.

✅… kunna läsa av din hund och förstå vilka känslor den signalerar. 

✅ …förstå när och hur du ska hantera din hund vid olika typer av hundmöten.

Alla hundar är olika…

… och vi har lösningen för just din hund! I den här kursen får du tillgång till över 10 olika tekniker för för att kunna hantera olika typer av hundmöten. Du får lära dig VARFÖR hunden reagerar som den gör, HUR du kan hantera den och NÄR du ska hantera den. 

Många hundägare har problem med hundmöten, så du är verkligen inte ensam. Men är du trött på att din hund skäller, hoppar och drar i kopplet när ni möter andra hundar så är den här online-utbildningen precis vad du behöver!

👉 TA KONTROLL ÖVER ERA HUNDMÖTEN REAN IDAG! 👈

Innehåll

Kursen är full av olika övningar som kan användas både i stan, på landet eller i villaområdet. Välj och vraka och hitta det som passar just dig och din hund bäst., tex:

  1. Så hanterar du en arg hund.
  2. Så hanterar du en rädd hund.
  3. Så hanterar du en lekfull hund.
  4. Så hanterar du hundmöten i stan.
  5. Och mycket mer!

Vad säger andra?

WOW!!! säger jag bara, vilken fin utbildning!!! Den är super bra!!!… Den är så bra för att den är för VANLIGA människor. Texten är lättläst och de filmade övningarna är toppenbra och enkla att förstå! Tack!

Anne-Lie och Ossy

Pris

👉 Kursen kostar bara 299 kr inkl. moms och du har tillgång till den i hela 90 dagar. Du har alltså gott om tid att träna på de olika momenten, gå tillbaka och läsa på eller titta på filmerna en extra gång. 

Kursledare

Annelie Damberg, med över 30 års erfarenhet som hundtränare för Svenska brukshundklubben, erbjuder Annelie kurser för både valp- och hundägare samt blivande instruktörer inom en rad hundsporter. När hon inte instruerar, tävlar hon framgångsrikt med sina tre schäferhundar.

Jenny Backryd, grundare av hundprat.se, har personligen upplevt och framgångsrikt övervunnit utmaningarna med en mycket energisk hund som reagerar starkt på andra hundar – alla tekniker i vår utbildning är testade och bevisat effektiva av henne själv.

👉 KLICKA HÄR – BÖRJA TRÄNA REDAN IDAG! 👈

Hundmöte mellan två hundar.

Nyhetsbrev

Missa inte

Annons:


Lämna ett svar