Populärt innehåll:

Lär hunden att ordet ”ligg” betyder att den ska lägga sig

Sitt lyckas man nästa alltid lära sin hund. Ofta...

Så lär du hunden att hålla koll på dig istället för tvärt om

Att försöka lära en hund ett nytt moment, hundtrick...

Hjälp hunden genom kvällar fulla av smällar

Nu är det ju förbjudet med raketer men smällare...

Den populära bloggen Ute med Hunden blir nu sajten Hundprat.se

Jag startade Ute med hunden när jag köpte min schäfer Arma. Jag ville ta med hundälskare på min resa genom det härliga som livet med hund har att erbjuda.

Till min stora glädje har allt jag bjudit på uppskattats och efterfrågan på mer information har snabbt blivit stor bland mina över 16 000 följare. Många vill ha hjälp med allt från hundträning och hundmat till leksaker eller hur man planerar för den nya valpen. Frågor som hur man reser med hund, vad man skall tänka på hos veterinären eller tips inför nyårsnatten har ökat i takt med antalet följare.

Hundprat.se svarar på dina hundfrågor

Jag har valt att lyssna på mina följares önskemål. För att fortsatt kunna bjuda på värdefull information, kunskap och inspiration tar jag därför bloggen vidare, tillsammans med mina nya samarbetspartners. Från en blogg på hobbynivå blir Hundprat.se sajten där svenska hundägare kan hitta svar på alla frågor som har med hunden att göra.

Vår ambition är att samla all information på ett och samma ställe och på så sätt göra det enkelt för alla med ett hundintresse att hitta svar på just sina frågor.

På Hundprat.se kan man hitta träningstips, nyttig information, hundhacks, våra populära online-utbildningar och massor av inspiration.

Här pratar vi om hundar och allt som gör livet med hund enklare, bättre och roligare.

Kvinna som tränar och kampar med sin schäferhund
Foto: Patrik Svedberg

Senaste

När hunden ska gå fint i koppel – Gör INTE det här!

Hur får man hunden att sluta dra i kopplet?...

Råttsmitta sprids till hundar

På sista tiden har vi kunnat läsa rubriker om...

Min servicehund förändrade mitt liv

Med min servicehund Quincie är min vardag alltid lite...

Hur väljer man hundförsäkring?

Det finns en mängd olika hundförsäkringar på marknaden. Hur...

Nyhetsbrev

Annons

Missa inte

Kontakt – Grunden till nästan all hundträning

Oavsett om du ska träna hundmöten, att gå fint...

HUNDMÖTEN – Gör INTE det här!

Många hundägare har problem med hundmöten, så du är...

Så lär du valpen att inte bita i dina händer och byxben

Att valpen biter i både händer och fötter är...

En enkel grundövning både för hundvalpar och vuxna hundar

Att träna olika typer av kontaktövningar med sin hund...

Hundträning – 5 enkla övningar att göra på promenaden

Att komma ut och gå varje dag är kanske...
Jenny
Jennyhttps://www.hundprat.se
Det började med en svart Amerikansk Cocker Spaniel som hette Ruffe. Mitt hundintresset tog fart redan vid 13 års ålder och har nu utvecklats till att aktivt träna både min egen och andras hundar. När man tränar med sin hund kan man inte tänka på något annat, man är totalt närvarande i stunden. För mig är hundträning den optimala mindfulness övningen. Sen tackar jag såklart inte nej till all ömhet och kärlek som hunden ger tillbaka.
Annons

Så lär du hunden steg för steg att sitta fint som en kanin

Det är inte bara roligt och populärt att lära hunden olika små cirkustrick det är också väldigt nyttigt både för hunden och för er...

Den viktiga leken – Kom igång med valpträningen på rätt sätt

Många är ivriga och vill snabbt komma igång med hundträningen när den lilla valpen väl kommit hem till sin nya familj. Men att direkt...

När hunden slutar lyssna och låtsas att den inte hör vad du säger

- Min hund låtsas som att den inte hör.- Min hund slutar lyssna.- Min hund har selektiv hörsel. Känner du igen dig i något av...

LÄMNA EN KOMMENTAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här