Annons:


Jag startade Ute med hunden när jag köpte min schäfer Arma. Jag ville ta med hundälskare på min resa genom det härliga som livet med hund har att erbjuda.

Till min stora glädje har allt jag bjudit på uppskattats och efterfrågan på mer information har snabbt blivit stor bland mina över 16 000 följare. Många vill ha hjälp med allt från hundträning och hundmat till leksaker eller hur man planerar för den nya valpen. Frågor som hur man reser med hund, vad man skall tänka på hos veterinären eller tips inför nyårsnatten har ökat i takt med antalet följare.

Hundprat.se svarar på dina hundfrågor

Jag har valt att lyssna på mina följares önskemål. För att fortsatt kunna bjuda på värdefull information, kunskap och inspiration tar jag därför bloggen vidare, tillsammans med mina nya samarbetspartners. Från en blogg på hobbynivå blir Hundprat.se sajten där svenska hundägare kan hitta svar på alla frågor som har med hunden att göra.

Vår ambition är att samla all information på ett och samma ställe och på så sätt göra det enkelt för alla med ett hundintresse att hitta svar på just sina frågor.

På Hundprat.se kan man hitta träningstips, nyttig information, hundhacks, våra populära online-utbildningar och massor av inspiration.

Här pratar vi om hundar och allt som gör livet med hund enklare, bättre och roligare.

Kvinna som tränar och kampar med sin schäferhund
Foto: Patrik Svedberg

Nyhetsbrev

Missa inte

Annons:


Lämna ett svar