Annons:


Att belöna hunden vid exakt rätt tillfälle är lite nyckeln till att lyckas med sin hundträning. Du måste belöna hunden precis vid det tillfälle som hunden gör rätt. Det kan vara lite svårt eftersom att hunden kanske bara gör rätt i en millisekund innan den tittar bort igen, flyttar sig eller börjar skälla. 

Då kan det underlätta att jobba med något som kallas för rättord. I den här filmen förklarar vi vad ordet rättord är och hur man kan använda det. 

Vill du veta mer olika typer av rättord så har vi vår grymma minikur ”Rättord” för bara 49 kr. I den får du även se hur vi använder oss av dessa ord i verkligheten när vi tränar.

Att belöna hunden vid exakt rätt tidpunkt kan vara en utmaning

Nyhetsbrev

Missa inte

Annons:


4 svar till ”Så belönar du hunden vi exakt rätt tillfälle”

 1. Profilbild för Agneta.Nilsdorff
  Agneta.Nilsdorff

  Hur betalar jag. Får ingen info om det?

  1. Profilbild för Jenny

   Hej
   Du måste först klicka på länken https://utemedhunden.thinkific.com/courses/rattord och skapa ett konto.
   Om du har svårt att hitta rätt får du gärna maila mig på info@hundprat.se så ska jag hjälpa dig. /Jenny

 2. Profilbild för Agneta.Nilsdorff
  Agneta.Nilsdorff

  En fråga om rättord kan man titta på den kursen fler ggr? Tänker om man vill gå tillbaka vartefter man testar med sin hund. Jag beställer den hur som. Ett stort tack till en sagolik sida. Mvh // Agneta Nilsdorff

  1. Profilbild för Jenny

   Hej! Vad roligt att du gillar våran sidan. Ang. kursen så har du tillgång till den i hela 3 månader, så du har gått om tid att gå tillbaka och titta på den fler gånger om.

Lämna ett svar