Annons:


När man börjar träna med sin valp så brukar man nog börja med sitt, ligg och stanna kvar. Det är övningar som kommer ganska naturligt och som man direkt känner att man har användning av i vardagen.

Något annat som är viktigt är att leka med valpen. När ni leker tillsammans så lär ni känna varandra och hur ni ska kommunicera med varandra. Därför vill vi även rekommendera vår populära valpkurs ”Den viktiga leken” som både bygger en stark relation mellan dig och din valp och dessutom lägger en god grund för vidare träning. (Kursen fungerar såklart lika bra för vuxna hundar!)

Sen då?

Man vill såklart lära valpen massor saker men vart ska man börja?

I den här filmen går vi igenom 3 enkla övningar som passar bra när man vill börja träna med sin valp. Övningarna passar såklart bra även för vuxna hundar som kanske inte är så vana att träna eller om man vill repetera grunderna.

I den här filmen går vi igenom en grundläggande kontaktövning, grundläggande impulskontroll och grundläggande träning för inkallning. Enkla övningar som ni kan börja träna redan idag.

Den viktiga leken

Vi kan också rekommendera vår populära valpkurs (onlineutbildning) ”Den viktiga leken” där du får tillgång till flera olika lekar som inte bara hjälper dig att bygga en stark relation med din valp utan också lägger grunden för vidare träning så som inkallning och antijakt. Självklart fungerar kursen lika bra för vuxna hundar!

Nyhetsbrev

Missa inte

Annons:


Lämna ett svar